linda de mol jeroen rietbergen

De eerste reeks van The masked singer die in september van 2020 op antenne ging was een instant voltreffer. Linda de Mol laat maandag aan persbureau ANP weten.


Pin On Carro

In de nieuwe LINDA blikt ze terug op een spannend avondje dat ze vorig jaar rond de kerst had.

. In de nieuwe LINDA blikt ze. Nu de kinderen van Linda de Mol 57 uit huis zijn zou ze af en toe best wel weer een keertje in de lampen kunnen hangen maar in de praktijk komt dit weinig voor. Nu de kinderen van Linda de Mol 57 uit huis zijn zou ze af en toe best wel weer een keertje in de lampen kunnen hangen maar in de praktijk komt dit weinig voor.

1 day agoLinda de Mol weet al jaren wat haar vriend heeft uitgespookt bij The Voice blijkt uit zijn verklaring aan RTL Boulevard. Tijdens mijn jarenlange betrokkenheid bij The Voice of Holland heb ik contact van seksuele aard gehad met enige bij het programma betrokken vrouwen en seksueel getinte whatsappberichten uitgewisseld zegt Jeroen. Lindas Wintermaand werd zondagavond door zon 811000 kijkers gezien en dat was meer dan de presentatrice van het programma had verwacht.

In de finale zagen meer dan twee miljoen kijkers hoe het personage van Koningin het. Hoewel ze niet van de drugs is besloot ze die avond wietolie te gebruiken en dat zorgde voor een nogal.


Nld Laren 20080419 Linda De Mol En Partner Jeroen Rietbergen Wandelend In Laren Nh Laars Wandelen


Maak Kennis Met De Knappe 19 Jarige Dochter Van Linda De Mol Haar Kinderen Regisseurs Dochter


Pin Van Viral Style Op Celebrities And Personalities And Wannabe S Componisten Muziek Vrouw


Maak Kennis Met De Knappe 19 Jarige Dochter Van Linda De Mol Haar Kinderen Regisseurs Dochter

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel